• Permanent
  • Kiwa
  • Kiwa
  • Europe
  • Netherlands

Word jij blij van cijfers en vind jij het leuk om verschillende administratieve werkzaamheden op te pakken? Ben jij een organisatietalent die zijn/ haar zaken goed en snel regelt? Werk jij altijd nauwkeurig en wil jij deel uitmaken van een hecht team en werken binnen een internationale en sterk groeiende organisatie? Word dan nu medewerker crediteurenadministratie bij Kiwa in Apeldoorn!

Overview:

Als medewerker crediteurenadministratie heb je een brede en diverse rol. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede en betrouwbare crediteurenadministratie en zorg jij voor een tijdige betaling van inkomende facturen, het verwerken van bankafschriften en het betalingsverkeer. Daarbij heb je ook regelmatig interactie met collega’s van andere afdelingen binnen Kiwa. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van processen die in toenemende mate gedigitaliseerd worden.

Op de afdeling crediteurenadministratie wordt gewerkt met Microsoft Office toepassingen en Mediusflow.

Je dagelijks werkzaamheden bestaan o.a. uit de volgende taken:
• Het voeren van de crediteurenadministratie;
• Het verwerken van inkomende facturen voor een groot aantal Kiwa bedrijven;
• Het verwerken van bankafschriften;
• Het voorbereiden van betaalruns;
• Communicatie met interne klanten en leveranciers.

Responsabilities:

De medewerker crediteurenadministratie die wij zoeken is kritisch, nauwkeurig en gaat elke dag voor het beste resultaat. Jij bent administratief onderlegd, stelt prioriteiten en je denkt in oplossingen. Je bent dienstverlenend ingesteld, werkt zelfstandig maar je zoekt ook regelmatig de samenwerking op.

 

Beschik jij over het volgende profiel?
• Een afgeronde (administratieve) mbo-4 opleiding;
• Je hebt affiniteit met het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en financiële processen;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift ;Engels is een pré;
• Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Qualifications:

Wij vinden onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal en dat zie je direct terug in de aandacht en ruimte die wij onze mensen geven om een goede werk privé balans te krijgen en te houden. Wij groeien en onze medewerkers groeien met ons mee. Wij hechten daarom veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en winst delen we graag, vast of variabel. Wij zetten in op langdurige relaties, jij ook?

 

Als Medewerker Crediteurenadministratie bij Kiwa kun jij jouw ambities waarmaken. Wij bieden jou een scala aan doorgroei mogelijkheden en investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij krijgt de ruimte om te leren. Jouw beloning bestaat uit meer dan alleen een maandsalaris dat aansluit bij jouw kennis en ervaring. Jouw prestaties worden ook beloond door middel van een jaarlijkse variabele beloning. Op basis van een 40-urige werkweek krijg jij 27 verlofdagen en 10 atv-dagen. Een goede benefit regeling, 8% vakantiegeld, pensioenregeling en een mobiliteitsvergoeding behoren ook tot jouw arbeidsvoorwaarden.

 

Waar ga je werken?
In deze functie kom je te werken in het Finance team binnen Kiwa Nederland met als standplaats Apeldoorn.

Waarom werken bij Kiwa?
Kiwa is internationaal een toonaangevende organisatie; op het gebied van inspectie, certificering, testen, technologische advisering en training bepalen we mede de norm. Omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt en (internationaal) groeien, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

Meer informatie

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan via de button!

 

Wil je eerst nog wat meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Mariëlle Klyberg (Sr Recruitment Business Partner) telefonisch te bereiken op: 06-51772201 of per email marielle.klyberg@kiwa.com

 

Apply for this vacancy

Apply now