• Europe
 • Netherlands
 • Temporary
 • Nutreco
 • Corporate
 • Manufacturing

Ben jij er klaar voor om een belangrijke rol te spelen in onze supply chain? Als supply planner zit je midden in het succesverhaal van Nutreco en stel je de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse productieplannen op die aansluiten bij onze bedrijfsdoelen.

Over de functie

In deze rol van supply of productie planner maak jij gedetaileerde productieplannen op basis van orders en de forecast. Je doet dit voor zowel de korte als lange termijn en houdt rekening met de technische vereisten en de geldende kwaliteitsnormen. Verandert er iets in het productieproces dan pas je jouw plannen aan. Je werkt nauw samen met andere afdelingen om de producteplanning te waarborgen, ook bij beperkte aanvoer van bijvoorbeeld grondstoffen. Samen stellen jullie de juiste prioriteiten en ben je in staat om de planning realtime aan te passen aan de veranderde omstandigheden.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het efficient beheren van de distributieorders tussen onze opslagplaatsen voor grondstoffen. En tenslotte zorg je voor een juiste en integere verwerking van alle gegevens en systemen. Je kijkt continu naar verbeteringen en stimuleert anderen om dit ook te doen. Je maakt gebruik van KPI’s om de voortgang te monitoren en kijkt ook hier naar mogelijke verbeteringen. Je bent hierdoor een belangrijke schakel in het verbeteren van onze operationele excellentie.

Je doet dit voor 3 locaties, Deventer, Sloten (Friesland) en onze nieuw aangekochte fabriek in Butzow (Duitsland). Je zal voornamelijk werkzaam zijn in Deventer, maar je zal ook de andere locaties wel eens bezoeken. Zeker in het begin zul je een paar dagen per maand naar Duitsland gaan.

Wat vragen wij?

Onze ideale supply planner heeft al een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie, maar is toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent communicatief vaardig en je legt makkelijk contact. Daarnaast, kun je goed rekenen en logisch nadenken. Je kan eenvoudig schakelen tussen werkzaamheden en je bent in staat om over te schakelen op een andere strategie als de situatie daarom vraagt. In dat geval kan en durf je ook de juiste prioriteiten te stellen.

Wat breng je verder mee:

 • Een bachelordiploma in supply chain, of een verwant vakgebied;

 • Ervaring met ERP-tools en een goede beheersing van MS Excel;

 • Een goed begrip van de uitdagingen in de productie en het optimaliseren van prestaties;

 • Scherp analytisch vermogen en oog voor detail;

 • Je beheerst de Engelse taal goed, de Nederlandse taal redelijk en je hebt basiskennis van Duits.

Wat bieden wij:

Als Nutreco-organisatie is Feeding the Future de missie van Trouw Nutrition. In een wereld met beperkte natuurlijke hulpbronnen én een stijgende voedselbehoefte van een groeiende wereldbevolking, is het onze ambitie om hier op een duurzame manier in te voorzien. Werken bij Nutreco betekent dus een fantastische positie in een internationale werkomgeving.

Onze ambities zijn ook intern gericht. Bij Nutreco komen mensen op de eerste plaats – iedereen wordt gelijk behandeld en we doen geen concessies aan de veiligheid of gezondheid van onze medewerkers, aannemers, bezoekers en de gemeenschappen waarin we actief zijn. We bevorderen een werkomgeving van vertrouwen en onderlinge samenwerking. Wij bieden jou de mogelijkheid om professioneel te groeien binnen Nutreco  en de bredere SHV groep waar wij onderdeel van zijn.

Wat bieden we nog meer?

 • Wij bieden je een fulltime functie voor 36-40 uur per week

 • 30 vakantiedagen (o.b.v. 40 urige werkweek), met de mogelijkheid om een aantal dagen te kopen of te verkopen

 • Mogelijkheid tot hybride werken

 • Aantrekkelijk salaris op basis van vaardigheden en ervaring .

 • Verantwoordelijkheid voor je eigen projecten en ontwikkelingsmogelijkheden binnen het bedrijf

 • Reiskostenvergoeding

Extra informatie / Direct solliciteren

Ben jij de Supply Planner die wij zoeken? Dan horen we graag meer van jou! Je kunt je interesse voor deze functie kenbaar maken door te klikken op de sollicitatie button “apply now’’ waarna we zo snel mogelijk contact opnemen. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen met Linda de Noronha (recruiter) via 06-81918364.

Apply for this vacancy

Apply now